TESTIMONIALE

Parerea ta este importanta pentru noi

Spune parerea ta

CE SPUN CLIENTII NOSTRI?

"

O echipa foarte simpatica, oameni foarte talentati! Adevarati magicieni cand vine vorba de schimbari de look. Succes si multumesc mult!

Ilinca Marcu
"

ROOTS este primul salon la care merg cu incantare si nu cu emotii ca ar putea merge ceva gresit 🙂. Il recomand pentru cum reuseste Carmen sa te simti “de-a casei” inca de la prima vizita, pentru magiile pe care le-a facut Adina din parul meu (dificil de cret), pentru Gabi si Ina care m-am machiat atat de diferit si totusi pe stilul meu fiecare.
Un loc de suflet ♥

Adelina Arsenie
"

Profesionalism, promptitudine, amabilitate, corectitudine, gentilete, seriozitate, stil, frumusețe, totul la. …superlativ!

Stelian Stoiana
"

Ca și omul, părul merge la grădinița, la școala primară, la gimnaziu și tot așa. Nu mă credeți, nu? Ce voi n-ați avut niciodată a profă nepricepută , la școala voastră sau a părului vostru ? Eu am avut și încă multe, unele mai așa , altele mai așa și așa, oricum majoritatea „mă fixau ” cu juma’ de TUB azi , iar mâine dimineață , ele madamele n-ar fi vrut să de-a ochii, nu cu mine , eu tolerez, dar PĂRUL… nu cred. Eu căutătoare , cercetașă , neobosită nu m-am lăsat , m-am uitat în stânga, în dreapta, înainte , înapoi și într-o zi i-am ales părului meu , profa potrivită. Profa cea nouă, când blondă când mai altfel ( dar asta vă las pe voi să descoperiți) , nu mă mai FIXA cu juma’ de tub… pentru că nu era nevoie. TUNSOAREA rezista pentru că avea DICHIS . De fiecare dată dichisul este cel potrivit . Păi cum să renunțe el , PĂRUL , la așa o profă? Nu poate …. de ȘASE ani , EL se „dă doar pe foarfeca” EI , a PROFEI. Știu , am scris mult , dar povestea este mult mai romantică și mai profundă. Profa despre care vă spun, are o MÂNĂ DREAPTĂ , când azurie, când purpurie, când curcubeică . EL are de fapt două PROFE!
Așa mi-a fost drag să vă mulțumesc
dragă ADINA, dragă ROXANA , dragi voi (Carmen și Claudiu) , dragii mei Roots !

Simona Cristina Caranda