Echipa ROOTS

Adina Barbu

Stilist

Am fost fascinata de coafura inca de copil. Mi-am urmat aceasta pasiune si am inceput inca de la 16 ani lucrul in salon, in orasul natal. Nu m-am gandit niciodata ca as putea face altceva.

Mi-am dorit atat de mult sa reusesc  incat stateam intreaga zi in salon,  incercand  sa prind fiecare truc sau detaliu.

Cum niciodata nu te opresti din invatat, am vrut  sa imi imbunatatesc  tehnica, si am venit in Bucuresti pentru a urma cursurile Academiei Blondi.  Dupa curs mi s-a oferit oportunitatea  sa lucrez  in salonul Blondi. In decursul anilor am participat la numeroase cursuri si seminarii , cat si concursuri.

In anul 2007 am primit premiul pentru imaginatie si in anul 2008 locul 2 la Concursul de Tunsoare si Culoare al Galei Wella.

La invitatia Cristinei Grama, am facut parte din echipa Fason o lunga perioada de timp.

Anii au trecut si din dorinta fireasca de evolutie a luat nastere ROOTS, locul in care pasiunea intalneste creativitatea.

Claudiu Chirita

stilist

Am luat contact cu acest domeniu din pura intamplare. Am lucrat in decursul anilor la birou in diferite domenii, insa am simtit ca nu ma regaseam in ceea ce fac.

Am descoperit coafura la recomandarea unui prieten care profesa in domeniu de multi ani. Am luat-o ca pe o provocare si m-am inscris la cursurile Academiei Blondi, nestiind daca voi fi vreodata facut pentru asta.

Am descoperit atunci complexitatea si frumusetea acestei meserii si am inceput sa ma dedic si mai mult cunoasterii. Am urmat  de atunci cursuri de perfectionare si seminarii de profil.

Lucrez cu aceeasi placere atat culoare cat si tunsoare, insa imi place foarte mult tunsoarea de baieti si stilizarea barbii.

In timpul liber colaborez cu comunitatea Barbosilor din Bucuresti, alaturi de ei am participat la numeroase targuri si festivaluri urbane.

Carmen Barbu Chirita

Salon Manager

Imi amintesc ca inca de la primul job am interactionat direct cu oamenii, si asta mi-a placut fantastic. Indiferent de domeniu, lucrul  in echipa sau contactul cu clientii mi-au dat energie.

Cu domeniul coafurii am avut o legatura indirecta datorita Adinei, sora mea. Imi povestea tot timpul ce lucruri noi a descoperit, sau ce se poarta, invatam cu ea fara sa vreau.

Dupa ani, am facut cursul de coafor la Academia Blondi.  Tot ceea ce am invatat acolo m-a facut sa vad aceasta meserie dintr-o perspectiva, straina de mine la acel moment.

Am inteles atunci complexitatea si finetea de care trebuie sa dea dovada stilistul, cat si de numeroasele tehnici pe care trebuie sa le stapaneasca.

Tot ceea ce am studiat atunci ma ajuta in ceea ce fac acum. Clientele intra prima data in contact cu mine, eu fiind cea care trebuie sa descopere ce isi doresc sau care este cea mai buna solutie. O mare provocare, pe care o accept cu entuziasm de fiecare data.

 

Imi place ceea ce fac, iar fiecare apreciere primita din partea clientelor ma flateaza. Pentru voi ma straduiesc sa fiu mai buna!

Monica Ioniță

Stilist
Motivul pentru care m-am angajat intr-un salon de infrumusetare, ca ucenic, dupa ce am terminat facultatea, a fost acela de a strange bani pentru a-mi continua studiile. Insa pe atunci nu ma gandeam ca acele studii vor fi Academia de Coafura Fason.
Am avut norocul sa lucrez cu o echipa de oameni frumosi si talentati, care mi-au insuflat pasiunea coafurii! Norocul a fost mereu de partea mea, pentru ca acum lucrez cu aceeasi echipa minunata la Roots!
Iubesc ceea ce fac si merg constant la cursuri si seminarii. Printre acestea se numara si scoala de hairstyling Tony&Guy din Londra si Farouk Systems din Olanda!

 

Alina Radu

Stilist

Încă din liceu am fost atrasă de complexitatea și frumusețea acestui domeniu. Atunci mi- am dat seama că asta mi-ar plăcea să fac , zis și făcut.

Am urmat o școală pentru a învăța tainele acestei meserii, și pentru că în acest domeniu niciodată nu te oprești din învățat, am urmat constant cursuri de perfecționare și seminarii de profil.

Acum, după 12 ani de experiență nu mă văd făcând altceva, cel mai important lucru este sa faci ceea ce îți place, iar mie nu doar că îmi place , iubesc ceea ce fac.

Acum am oportunitatea de a profesa într-o echipă minunată de profesioniști care dau frâu liber creativității și unde indiferent de situație vom găsi cea mai bună soluție pentru tine.

Mirela Liță

Estetician
Sunt femeie si imi place sa am grija de aspectul meu. De aici si pana la a urma un curs de specialitate nu a fost decat un pas.
Indrumata de sora mea, hairstylist de meserie, am urmat cursurile de cosmentica si make up de la Christine Valmy. Cu cat aprofundam si intram mai mult in tainele esteticii, am luat decizia sa ajut femeia sa aibe grija de tenul ei si sa se simta mai frumoasa.
Cum spunea si Dante Alighieri:”Frumusetea trezeste sufletul la viata!”
Sansa mi-a suras inca o data si mi-a oferit oportunitatea de a profesa intr-un colectiv minunat, echipa Roots.

 

Cosmina Sava

Tehnician unghii

Prima dată am avut contact cu această frumoasă meserie de tehnician unghii in 2018 , când am urmat cursul de bază de stilist protezist unghii.

Ceea ce vă pot spune este că a fost dragoste la prima vedere,mi se pare absolut fascinant cum poți schimba aspectul unghiilor și al mâinilor cu ajutorul produselor și tehnicii potrivite… și așa a început o mare poveste de iubire.

Indiferent de problema, de cele mai multe ori, pot sa aduc zambetul pe buze, oferind unghii perfecte, feminine, lucru care aduce increderea in sine!

„Fă ceea ce-ţi place cu adevărat şi nu vei mai munci nicio zi din viaţa ta”