Echipa ROOTS

Adina Barbu

Stilist

Am fost fascinata de coafura inca de copil. Mi-am urmat aceasta pasiune si am inceput inca de la 16 ani lucrul in salon, in orasul natal. Nu m-am gandit niciodata ca as putea face altceva.

Mi-am dorit atat de mult sa reusesc  incat stateam intreaga zi in salon,  incercand  sa prind fiecare truc sau detaliu.

Cum niciodata nu te opresti din invatat, am vrut  sa imi imbunatatesc  tehnica, si am venit in Bucuresti pentru a urma cursurile Academiei Blondi.  Dupa curs mi s-a oferit oportunitatea  sa lucrez  in salonul Blondi. In decursul anilor am participat la numeroase cursuri si seminarii , cat si concursuri.

In anul 2007 am primit premiul pentru imaginatie si in anul 2008 locul 2 la Concursul de Tunsoare si Culoare al Galei Wella.

La invitatia Cristinei Grama, am facut parte din echipa Fason o lunga perioada de timp.

Anii au trecut si din dorinta fireasca de evolutie a luat nastere ROOTS, locul in care pasiunea intalneste creativitatea.

Claudiu Chirita

stilist

Am luat contact cu acest domeniu din pura intamplare. Am lucrat in decursul anilor la birou in diferite domenii, insa am simtit ca nu ma regaseam in ceea ce fac.

Am descoperit coafura la recomandarea unui prieten care profesa in domeniu de multi ani. Am luat-o ca pe o provocare si m-am inscris la cursurile Academiei Blondi, nestiind daca voi fi vreodata facut pentru asta.

Am descoperit atunci complexitatea si frumusetea acestei meserii si am inceput sa ma dedic si mai mult cunoasterii. Am urmat  de atunci cursuri de perfectionare si seminarii de profil.

Lucrez cu aceeasi placere atat culoare cat si tunsoare, insa imi place foarte mult tunsoarea de baieti si stilizarea barbii.

In timpul liber colaborez cu comunitatea Barbosilor din Bucuresti, alaturi de ei am participat la numeroare targuri si festivaluri urbane.

Roxana Nicula

stilist

Imi doream sa ma tund, iar o colega de birou mi-a recomandat-o pe Adina Barbu. M-am programat la ea si mi-a placut foarte mult pasiunea pentru coafura.  Lucram la birou in domeniul IT, insa ceea ce faceam nu era nici pe departe ceea ce voiam sa fac toata viata.

M-am inscris la cursurile Academiei Fason, dupa care Cristina Grama mi-a dat sansa de a lucra alaturi de ea.  Aici am acumulat o frumoasa experienta si m-am perfectionat in acest domeniu.

Sunt o persoana  sociabila, creativa,  iar fiecare client cu care lucrez este o provocare pe care o accept deschis.

Carmen Barbu Chirita

Salon Manager

Imi amintesc ca inca de la primul job am interactionat direct cu oamenii, si asta mi-a placut fantastic. Indiferent de domeniu, lucrul  in echipa sau contactul cu clientii mi-au dat energie.

Cu domeniul coafurii am avut o legatura indirecta datorita Adinei, sora mea. Imi povestea tot timpul ce lucruri noi a descoperit, sau ce se poarta, invatam cu ea fara sa vreau.

Dupa ani, am facut cursul de coafor la Academia Blondi.  Tot ceea ce am invatat acolo m-a facut sa vad aceasta meserie dintr-o perspectiva, straina de mine la acel moment.

Am inteles atunci complexitatea si finetea de care trebuie sa dea dovada stilistul, cat si de numeroasele tehnici pe care trebuie sa le stapaneasca.

Tot ceea ce am studiat atunci ma ajuta in ceea ce fac acum. Clientele intra prima data in contact cu mine, eu fiind cea care trebuie sa descopere ce isi doresc sau care este cea mai buna solutie. O mare provocare, pe care o accept cu entuziasm de fiecare data.

 

Imi place ceea ce fac, iar fiecare apreciere primita din partea clientelor ma flateaza. Pentru voi ma straduiesc sa fiu mai buna!